Skip to content

Website Templates

DIY Templates

Jij wil dolgraag je eigen websiteteksten schrijven en kan wel wat hulp gebruiken bij waar je wat moet schrijven

 

Schrijven kan je wel

Je vindt het ook leuk om te doen. Maar dan komt er een probleem. Je hebt geen idee waar je wat moet schrijven op je website. En hoe zit dat met de opbouw? Want deze twee dingen zijn essentieel voor je websiteteksten.

Maar hoe dan?!

 In mijn templates help ik je van A tot Z bij het schrijven van je pagina. Ik vertel je welke tekst waar moet komen te staan en geef aan hoeveel woorden je het beste kunt gebruiken. Ook over de opbouw is neuromarketing technisch nagedacht. Zodat jij jouw klant het beste kan helpen bij het maken van de juiste beslissing!

LaifFotografie-Girlboss-Stephanie-24
over-mij pagina template afbeelding

Over-mij pagina 

De basis voor jouw onvergetelijke Over-Mij Pagina om direct de belangrijke connectie te maken met je ideale klant. En dat zonder dat je pagina lijkt op een CV of sollicitatiebrief!

66

Salespagina

Je weet dat er meer uit te halen valt, alleen weet je niet waar je moet beginnen. Wat jij moet doen is beginnen bij de basis. Start hier met jouw magnetische salespagina om je conversie te verhogen. 

homepagina afbeelding

Homepagina

Een goede opbouw voor haar homepagina. Gewoonweg een basis, zodat ze weet welke tekst waar geschreven moet worden. En daardoor schrijft wat op een homepagina hoort te staan én haar lievelingsklant aantrekt.

FAQ

  • Het is een template in Google Drive. Wanneer je in het document komt, staat er een uitgebreide uitleg over hoe je het document het beste kan gebruiken. Het hoeft namelijk niet in Google Drive. Je kan het ook gebruiken in Word.

Ontvang Neuro Bites

Een mail waarin ik je elke keer weer iets leer over Copywriting en Neuromarketing, zodat jij weet hoe je dit kunt toepassen in je copy.

LaifFotografie-Girlboss-Stephanie-40
Neuro bites

Bureau Lichtblauw | 2022 – 2024

Privacy verklaring

Wil je mijn NeuroBites ontvangen?
Klik hier en leer elke keer iets over Copywriting en Neuromarkting.

Vind mij hier

Gecertificeerd neuromarketing expert