Skip to content
LaifFotografie-Girlboss-Stephanie-72
over mij

Mijn creatieve brein is gek op uitpluizen en schrijven

Waar jij denkt: ‘Maar hoe omschrijf ik dat?’, ‘Hoe leg ik dat uit?’ of ‘Waar kan ik over schrijven dan?’. Gaat mijn hoofd als een goed geoliede machine aan het werk met alles wat jij mij vertelt. En zo komt jouw verhaal in de juiste woorden op papier. En weet je zeker dat je de leukste klanten gaat aantrekken.

 

Ook jij kan de leukste klanten aantrekken

zolang je teksten hun maar aanspreken. Je weet wel. Die goed converterende teksten waar iedereen het over heeft. Alleen denken we vaak bij deze term aan hippe over-de-top teksten.

Ik ben er van overtuigd dat je ook in “normaal” Nederlands goede teksten kunt schrijven. Die ook nog eens langer meegaan dan eventjes.

Ik ben Social Media weer leuk gaan vinden. Geen stress over wat ik nu weer moet delen, om vervolgens uren bezig te zijn met schrijven en finetunen.

Kimberly Eijkenmans – Platform voor Intereurprofessionals

Ik herken de struggle

Ooit was ik jurist en schreef ik van die documenten die niemand begrijpt. Of ik schreef een pleidooi waarmee ik een rechter van mijn gelijk moest overtuigen. Van moeilijk schrijven naar Nederlands schrijven is dan best een uitdaging.

Want tijdens je studies leer je “moeilijk” schrijven, terwijl in de echte wereld dit vrij onhandig is.

Dan zijn er ook nog de schrijftechnieken waar je rekening mee moet houden. Want anders is het wel leuk geschreven, maar koopt die klant nog steeds niks.

LaifFotografie-Girlboss-Stephanie-27

Ontvang Neuro Bites

Een mail waarin ik je elke keer weer iets leer over Copywriting en Neuromarketing, zodat jij weet hoe je dit kunt toepassen in je copy.

 Dit zeggen mijn leukste klanten

IMG_0130
IMG_0129
IMG_0128

 Het grote geheim ontrafeld

Jij bent ondernemer en ik zal je eens een niet zo heel groot geheim verklappen. Uiteindelijk draait het ondernemerschap om omzet. Geld. Money. Cash. Eurotekens.

En wat heb je daarvoor nodig? Klanten.

Die verhalen over: het komt je aanwaaien terwijl je op Bali zit met een verfrissend drankje in je hand, zijn leuk. En ze doen het ook goed op The Gram. Maar dat is niet de realiteit (tenzij je een vakantie boekt naar Bali en daar gaat zitten werken met dat verfrissende drankje. Misschien waait het er ook wel).

Wi jij de allerleukste klanten aantrekken? Dat is waar die “gewoon” Nederlandse goed converterende teksten je bij gaan helpen.

Daarom kun jij mij inhuren als jouw copywriter of schrijfcoach. Wat ik ook leuk vind om te doen is brainstormen. En dat mag alle kanten opgaan. Of ik voorzie je website teksten van suggesties en kom met wat ideeën tijdens een volledige website review.

Zo is er voor iedereen wat. Voor degene die zelf dol is op schrijven of degene die er geen bal aan vindt.

Het allerfijnste vind ik dat ze helpt bij het schrijven van goede beginzinnen (zodat mensen ook echt getriggerd worden om te lezen) en het schrijven van CTA’s. Ze heeft bij mij het plezier in content maken weer terug gebracht!

Anne-Loes Huizing – Studio Pinck

idee

‘Ik word ontzettend blij als ik mijn creatieve brein kan inzetten voor ondernemers die de wereld een stukje mooier, leuker en beter willen maken. Misschien zelfs wel een beetje groener. Als ze maar durft en haar comfort zone saai vindt.’

Ze luistert goed en snapt wat de bedoeling is met slechts enkele zinnen.

Angela Lodder – Instamarketing Academie

portret foto_ karijn fotografie-6839

Hier dan toch nog wat meer over mij

Hi, ik ben Stephanie van Ballegooijen. Ik woon in Tynaarlo met mijn man en kindjes Sophie (’18) en Otis (’21). Dit moet je over mij weten.

Ik haat gezeik. Ik vind het vermoeiend en word er doodongelukkig van. Dus wees gewoon eerlijk. Dat werkt het snelst.

Je verhaal is belangrijk! Ontzettend belangrijk. En daarom mag je me alles vertellen en beloof ik dat ik goed zal luisteren.

Waar ik heel blij van word is humor. Bij voorkeur slechte humor. En over series praten (bijvoorbeeld Bridgerton en Virgin River) vind ik ook gezellig. Zolang we maar lachen. Dat doet me goed.

 

Ontvang Neuro Bites

Een mail waarin ik je elke keer weer iets leer over Copywriting en Neuromarketing, zodat jij weet hoe je dit kunt toepassen in je copy.

LaifFotografie-Girlboss-Stephanie-3
Neuro bites

Bureau Lichtblauw | 2022 – 2024

Privacy verklaring

Wil je mijn NeuroBites ontvangen?
Klik hier en leer elke keer iets over Copywriting en Neuromarkting.

Vind mij hier

Gecertificeerd neuromarketing expert