Skip to content

Website review

 

In 3 uur je belangrijkste websitepagina’s reviewen 

Zodat je bezoekers wél op je website blijven.

Waardoor jij verkoopt wat je zo graag wil verkopen aan je lievelingsklant. En jij ze kunt helpen bij hun uitdaging met jouw geweldige oplossing.

 
LaifFotografie-Girlboss-Stephanie-72
Lamp-2

Je teksten zijn helemaal niet slecht

Je hebt er ook al behoorlijk wat uren tijd inzitten, maar het is al wel even geleden dat je er naar gekeken hebt. Een opfrisbeurt is misschien geen slecht idee. 

Gewoon een expert die met je meekijkt

Want het is toch niet helemaal je zone of guinus. Al helemaal niet als het over dat stukje converterende teksten gaat. Uiteindelijk wil je graag dat je ideale klant precies weet waarvoor ze bij jou moeten zijn.

Zodat jij kunt werken voor de allerleukste klanten. 

LaifFotografie-Girlboss-Stephanie-24

Websitebezoekers zijn tot nu toe krekels

Er gebeurt gewoon weinig. Te weinig en je weet dat er dikke winst te behalen is met betere teksten. Van die teksten die je ideale klant helpen bij het maken van een beslissing. 

Want dat is uiteindelijk waar het om draait.

Zodra jouw ideale klant precies duidelijk heeft wat jij doet en ze zich aangesproken voelen (met hier en daar wat overtuigingsprincipes), gaan ze jouw allerleukste klanten worden.

Heel eerlijk? Jij wil gewoon lekker kunnen werken. In je eigen zone of guinus staan. En daar heb jij klanten voor nodig.

De perfect aansluitende websiteteksten

Yes, weg met die vage teksten waar nog veel te veel onduidelijk is. Op naar concrete teksten die je ideale klant aantrekken als stroop (naar die o zo belangrijke button op je website).

Tijdens een review check ik de teksten op je pagina van boven naar onder. Elk woord dat er staat trek ik in twijfel en leg ik naast je ideale klant.

Om er uiteindelijk voor te zorgen dat elk woord klopt en op de juiste plek staat.

branding fotograaf _ Stephanie _ Karijn Fotografie-7917
Computer

Hoe gaan we dit doen?

 • Stap 1

  Quiz

  Zodra jij op één van de gele knoppen drukt op deze pagina, kom je bij een quiz uit. Deze kun jij gaan invullen en daarna neem ik contact met je op via de mail.

 • Stap 2

  Is het een match?

  Ik heb inmiddels gecheckt of jouw website en pagina’s geschikt zijn voor een review en heb je dit laten weten via de mail. Is het een match? Dan heb je ook van mij de offerte ontvangen. Zodra deze is goedgekeurd, gaan we naar de volgende stap.

 • Stap 3

  Huiswerk

  Er is wat huiswerk te doen. Zo mag je een vragenlijst gaan invullen (jij weet alle antwoorden al, promise) en je teksten met mij delen in een template. Ohja, je mag de review ook plannen.

 • Let's go!

  De review

  De afspraak is gepland en ik heb de voorbereiding gedaan. We gaan reviewen. In 3 uur gaan we ervoor zorgen dat jouw belangrijkste websitepagina’s de allerbeste teksten krijgen!

  Op naar klanten!

6 webpagina's

Volledige website review

Tijdens een volledige website review neem ik de pagina’s op jouw website onder de loep. Ik ga elk woord lezen en bedenken of het klopt bij waar je voor staat en of het je ideale klant gaat aantrekken. Daarnaast check ik of er nog winst te behalen valt door het toevoegen van beïnvloedingsprincipes.

Deze pagina’s ga ik voor je reviewen

 • Homepagina

 • Over mij pagina

 • 1 product- of dienstpagina

 • 2 overige pagina’s (bijvoorbeeld een opt-in pagina, kleine landingspagina, pagina voor je weggever. Dat soort pagina’s.)

 • Contactpagina

Voor: 1.550,- exclusief btw

Wil je graag meer pagina’s? Ook dat kan. Laat het mij vooral weten!

Dit krijg je ook

 • De opname van onze call, waarvoor je 3 uur mag blokken in je agenda.
 • De aantekeningen van al mijn bevindingen in een Google Drive Document.

 BONUS

Homepagina template t.w.v. 17,-
Over-mij pagina template t.w.v. 37,-
Salespagina template t.w.v. 47,-

 Dit doe jij

De teksten op je website aanpassen.

 Dit levert het je op

Websiteteksten die eindelijk kloppen bij wat je wil vertellen
Teksten die alleen maar jouw lievelingsklanten aantrekken

FAQ

 • Yes, zeker. We gaan in een Teams meeting alles doorspreken. Terwijl de opname loopt, deel ik met jou mijn scherm. Daarin zie jij direct alle aantekeningen die ik heb gemaakt.

  Daarnaast krijg jij dit document vooraf ook al. Dat zorgt ervoor dat je je eventueel kunt voorbereiden op de review.

 • Ik vraag jou om al je teksten in een Google Drive document te zetten. Hierdoor kan ik op elk woord feedback geven en opmerkingen plaatsen. Dit klinkt als heel veel werk, maar het is gewoon kopieëren plakken. En nog wel het grooste voordeel: jij hebt direct ergens je nieuwe teksten staan!

  De templates die je krijgt zijn een goede basis voor je belangrijkste pagina’s. Tijdens een review kijk ik namelijk ook naar de opbouw van de teksten en ik check of alle elementen erop staan. Door een template kun jij deze check zelf ook al doen en eventueel extra teksten schrijven.

  Hierdoor weet ik zeker dat jouw websiteteksten helemaal compleet zijn na de review. Want alleen dan kun jij het maximale uit je websiteteksten halen!

 • Ja hoor, dat kan. Vragen mag je altijd mailen naar: hallo@bureaulichtblauw.nl. Check wel even of ik je vraag beantwoord hieronder.

Klaar voor een opfrisbeurt voor je teksten?

Via de link hieronder kom je bij een vragenlijst terecht. Heb je deze ingevuld? Dan neem ik zo snel mogelijk persoonlijk contact met je op!

Kost 1 minuut van je tijd

portret foto_ karijn fotografie-6839

Communiceren doe je met woorden.

doe het dan goed.

Bureau Lichtblauw | 2022 – 2024

Privacy verklaring

Wil je mijn NeuroBites ontvangen?
Klik hier en leer elke keer iets over Copywriting en Neuromarkting.

Vind mij hier

Gecertificeerd neuromarketing expert